Zakonit e-poštni marketing

Odločitev za uporabo sistema eGlasnik je odločitev za izključno zakonit e-poštni marketing.

Zakonodaja in mednarodne regulative postavljajo jasno ločnico med "poštenim" epoštnim tržnim komuniciranjem in neželeno pošto ali "spamom".

Zakonito zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov (1) na eni strani ter ustrezna ureditev sistema za e-poštni marketing (2) na drugi strani so tu ključnega pomena.

(1) V Sloveniji in Evropski uniji od dne 25.5.2018 področje varstva osebnih podatkov celovito ureja Splošna uredba o varstvu podatkov - GDPR (hiter pregled, še več informacij). Poleg tega v Sloveniji to področje ureja več zakonov, alternativno študiranju zakonov priporočamo tudi branje strnjenih razlag SI-CERT (Zakonodaja in spam) in IP-RS (trženje z e-pošto, uporaba naslovov). Svetujemo tudi upoštevanje Kodeksa obnašanja pri zbiranju osebnih podatkov ter Smernice za oblikovanje izjave o varstvu osebnih podatkov, ki ju je prav tako pripravil Informacijski pooblaščenec.

Vaša vprašanja seveda lahko naslovite tudi našim svetovalcem, ki vas bodo po potrebi povezali tudi s strokovnjaki naših partnerjev za pravna vprašanja JK Group.

(2) Zakonit sistem za e-poštni marketing mora zagotavljati:

  • jasno identiteto pošiljatelja,
  • sledljivost sporočil,
  • vedno delujočo možnost takojšnje odjave prejemnika,
  • varno hranjenje podatkov itn.

Ker sistem eGlasnik za vse to poskrbi samodejno, ste lahko brez skrbi.

Želim brezplačno preizkusiti sistem eGlasnik.

Vendar s spoštovanjem zakonodaje boste poskrbeli šele za »higienski minimum«.

Vaš prvi cilj za dolgoročno učinkovit e-poštni marketing mora biti, da vas prejemniki sprejmejo kot zaupanja vreden vir informacij...

Uporabniki eGlasnika so povedali:

»Postal sem tudi manjši ambasador vašega programa v Sloveniji in tujini [...] No, to samo pove, da smo zelo zadovoljni s programom.«

Jan Klavora, vodja projektov,
GO®MICE Congress and Marketing Agency

Cookies

Piškotke uporabljamo za delovanje spletnega mesta, boljšo uporabniško izkušnjo in analizo obiskov (več informacij). Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z našo uporabo piškotkov.

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Google Analytics - trajen piškotek za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Infonova d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenija, direktor: Miha Amon, ID: SI68487410

Izbris vseh naših piškotkov in izhod Zapri
X
Prosimo, izberite jezik: