Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe javno (brez avtentikacije) dostopnih spletnih strani pod naslovi eglasnik.si in casteo.com

1. Upravitelj in lastnik spletnih strani (upravitelj)

Uradni naziv podjetja: Infonova d.o.o.
Sedež podjetja: Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenija (EU)

2. Osebni podatki

Naše javno dostopne spletne strani ne hranijo osebnih podatkov, z izjemo prehodnega zajema podatkov s Kontaktnimi obrazci za namen neposredne vzpostavitve kontakta, nato pa so ti podatki izbrisani, ali pa so s strani osebe pridobljene podrobnejše privolitve z namenom vzpostavitve poslovnega odnosa. Podatki v ta namen so preneseni v druge sisteme v skladu s posamičnimi privolitvami in niso hranjeni v okviru sistema teh javno dostopnih spletnih strani.

Te spletne strani prav tako uporabljajo nekatere piškotke ("cookies"). Podrobnejše podatke o uporabi piškotkov dobite na povezavi "Piškotki" na dnu strani.

3. Vsebine

Objavljene vsebine, informacije, mnenja in podatki so namenjeni izključno preglednemu uvodnemu informiranju in so nezavezujočega značaja. Posebno informacije, ki posegajo na pravna področja, so podane zgolj kot predhodna nepravna mnenja glede na informacije, ki so trenutno na voljo in se lahko spremenijo, za njihovo korektnost pa ni mogoče jamčiti. Za strokoven pravni nasvet nas, prosimo, kontaktirajte, da vas povežemo z ekspertnimi pravnimi svetovalci. Ker dajemo prednost čim večji ažurnosti, si pridržujemo pravico do morebitnih napak in popravkov. Za podrobne informacije, zavezujoče ponudbe ali strokoven nasvet nas, prosimo, kontaktirajte, da vam pripravimo pisni dokument ali strokoven pisni odgovor.

4. Vzpostavitev poslovnega odnosa

Prek teh spletnih strani lahko na nekaterih mestih vzpostavite (naročite) dolgoročnejši poslovni odnos z upraviteljem (to vključuje tudi brezplačne preizkusne račune). V ta namen bo sklenjena podrobnejša pogodba, ki podrobneje definira ta nov poslovni odnos. Ker gre pri tovrstnih poslovnih odnosih za uporabo informacijskih sistemov občutljive narave, pred sklenitvijo poslovnega odnosa upravitelj natančno preveri prosilca, njegovo identiteto, informacije z javno dostopnih virov, lahko pa zaprosi tudi za dodatne informacije ali pojasnila. Upravitelj si pridržuje pravico zavrniti sklenitev poslovnega odnosa po lastni presoji brez kakršnekoli odgovornosti.

5. Odgovornost

Te spletne strani uporabljate na lastno odgovornost. Upravitelj ne more prevzeti odgovornosti za škodo ali druge posledice, ki bi nastale z vašo uporabo teh spletnih strani.

Uporabniki eGlasnika so povedali:

»Ne samo, da nam je izredno olajšal distribucijo mailingov, predvsem me je navdušila analiza, ker daje neke oprijemljive rezultate in smernice za nadaljnje delo. Sploh pa olajša delo komercialistom. Tako da, super, sem navdušen :)«

Luka Vider,
vodja marketinga, Leman d.o.o.

Cookies

Piškotke uporabljamo za delovanje spletnega mesta, boljšo uporabniško izkušnjo in analizo obiskov (več informacij). Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z našo uporabo piškotkov.

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Google Analytics - trajen piškotek za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Infonova d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenija, direktor: Miha Amon, ID: SI68487410

Izbris vseh naših piškotkov in izhod Zapri
X
Prosimo, izberite jezik: